'; Konyhabútor, egyedi bútor » Szolgáltatások
marker konyhabútor

Bútorgyártás

FELMÉRÉS

A teljeskörű szolgáltatás folyamata már a felmérés fázisában elkezdődik, hogy a legfontosabb paraméterek már a tervezés megkezdése előtt rendelkezésre álljanak

TERVEZÉS

Ahhoz, hogy jó minőségű alkotás születhessen, melyben megrendelő hosszú évekig örömét leli, melyről a tervező büszkén elmondhatja, hogy azt ő tervezte elengedhetetlen a két fél közötti bizalom. Ezt a bizalmat cégünk egy koncepcióterv elkészítésével alapozza meg.

LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

A mai technológia lehetővé teszi, hogy virtuálisan felépítsük, ami a valóságban még nem létezik, így kiválaszthatóak a bútorokhoz legmegfelelőbb színek, formák,

BEÉPÍTÉS, KIVITELEZÉS

A kivitelezés szakaszában a tervek határidőn belüli, első osztályú megvalósítása a cél. Szakembereink az elfogadott tervekenk megfelelően az előre megállapodott időpontban végzik el a helyszínen a bútorok beépítését.

Kereskedelem

ÉRTÉKESÍTÉS, TANÁCSADÁS

Üzletünkben nem csak termékek eladásával foglalkozunk, de szakértő kollegáink beépítési, szerelési tanácsokkal is ellátják vevőinket.

LAPSZABÁSZAT, ÉLZÁRÁS, CNC MEGMUNKÁLÁS

Bútoripari szerelvények és kiegészítők kereskedelme mellett tevékenységünket bútorlapok méretre szabásával és élzárásával is kiegészítettük. A CNC vezérelt megmunkáló gépeink nagy pontosságot tesznek lehetővé.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Igény esetén a nálunk megrendelet vagy megvásárolt termékeket saját teherautó parkunkkal szálllítjuk a megadott címre.

effect irodabútor