'; Konyhabútor, egyedi bútor » Referenciák
marker konyhabútor

Referenciák

A teljesség igénye nélkül igyekeztünk néhány referencia munkánkat bemutatni Önnek. A bemutatott bútorok stílusa eltérő, hogy mindenki igényeinek megfelelően tudjon választani.


Korzika konyha

Termék korpusza laminált wenge bútorlap, amit fehérített (világos) tölgy fóliás MDF fronttal szereltünk. Bútor, a jelentős tároló kapacitás miatt nem építkezik felfelé, felső üveges szekrények és nyitott polcok szellőssé, fiatalossá varázsolják. Csempe helyett a konyha kőburkolatot kapott, ami jól illeszkedik a bútor stílusához! További tervezői, lakberendezői illetve kivitelezői szolgáltatásainkkal várjuk szíves megkereséseiket.


Classico konyha

Egyenes marású, antikolt vanília MDF front felület, laminált calvados színnel kombináltuk. Termékben a bútor stílusához igazodva választottunk beépíthető gépek, amelyek között felfedezhető az egyre népszerűbb borhűtő (3. sz.kép). Jól igazodik a bútorhoz a páraelszívó mintázata, pilaszter lécek, az ólom üvegezett ajtók, valamint a porcelán fogantyúk.


Country konyha

A termék, a felhasznált anyagok minősége, valamint letisztult formájának köszönhetően elegáns hangulatot áraszt. Termékben a legmodernebb szerelvények mellett, praktikus kiegészítőket terveztünk, mint pl. fűszerpolc (4.sz kép), sarokszekrény vasalat. Porcelán fogantyúk jól kiegészítik és kiemelik a cseresznye elegáns megjelenését.


Bamboo konyha

Termékünk laminált korpusszal, valamint bambusz betétes tömör fenyő keretes ajtókkal készültek. Termék felhasznált anyagai, egyenes vonalai ötvözik a modern és klasszikus elemeket. termékeinket 4-6 hetes szállítási határidővel rendelhetik, fotorealisztikus látványtervvel, valamint belsőépítészeti tanácsokkal állunk rendelkezésére.


Bordeaux konyha

A termék anyaga: laminált korpusz, magas fényű bordó acryl valamint alumínium keretes frontfelület. Konyhasziget a vizes technológiát-,a mosogatót, valamint a mosogatógépet rejti. Mély bordó frontfelületet és a fekete korpuszt jól enyhíti a mészkővel burkolt falrész, valamint a világos faerezetű konyhai munkalap. Az álló szekrény (5.sz. kép) gipszkarton falba süllyesztett , ezért domináns a falfelület burkolata. Konyhabútort és a beépíthető gépeket (pl páraelszívó) a letisztult modern vonalak jellemzik. Várjuk jelentkezést, amennyiben belsőépítészeti tanácsokra, vagy kivitelezésre van szüksége.

effect irodabútor